Upoznaj nove proizvode! - 1. dio

April 13, 2018

banggood recenzija, banggood review, banggood iskustva, naručivanje, onlajn kupovina, dojmovi, novi proizvodi, kvaliteta, ljepota, promocija

Do sada, već mogu reći da imam iskustva s naručivanjem s Banggood stranice te su sva moja dosadašnja iskustva bila pozitivna. Stoga, i vama preporučujem dotičnu trgovinu jer možda nađete nešto za sebe po povoljnim cijenama. U nastavku ovog posta, predstavit ću vam neke od novih proizvoda s Banggooda. Pa... - Hajmo ih upoznati!

Možda niste znali, no, za sve djevojke koje imaju problematičnu kožu, na ovoj stranici možete naći nešto što bi moglo biti od pomoći, kao što su razne maske, kreme, masažeri, pilinzi... Ukoliko ste se pronašle u prvom dijelu rečenice, za vas je upravo kategorija facial pore cleanser.

Neki od novih proizvoda koje također vrijedi predstaviti su i xiaomi pm2.5 detector, kao i xiaomi air purifier proizvodi za čišćenje zraka. Ako mislite da bi vas mogli zanimati, svakako kliknite na poveznice i provjerite o čemu se točno radi. :)


   


U kategoriji body hair trimmer možete naći razne proizvode za uklanjanje dlačica za muškarce i žene. Bacite stare žilete, a bacite i oko na sljedeće proizvode iz trgovine. Uz njih, naravno, dolaze punjači, baterije, nastavci i sve što je potrebno za depilaciju.

                            


Evo nam i još jedne kategorije za djevojke. U kolekciji hair sponge možete nabaviti spužvice za kosu, odnosno za pravljenje kovrči, punđica i frizura. A odmah nakon što sredite kosu, pogledajte i proizvode za dotjerivanje noktiju. Iako nisam fan umjetnog izgleda noktiju i ne posvećujem im previše svog vremena i pažnje (tu i tamo ih premažem lakom :D ), za sve one koje svojim noktima žele podariti dotjerani izgled, Banggood ima i proizvode za uljepšavanje noktiju, poput uv nail lamp. Stoga, sve ljubiteljice igranja s noktićima, check it out!

                     

                     

Jeste li već iprobali neke od predstavljenih proizvoda? Namjeravate li što naručiti?

Nadam se da vam se svidjela neka od ovih stvarčica, a odmah nakon njih, objavljujem i drugi dio predstavljanja Banggood novoga asortimana, pa ostanite uz blog! :) 

Čitamo se ubrzo uz još bogatiju Banggood ponudu.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentari

  1. Nailpolish drier is very helpful, though I don't have..

    ReplyDelete
  2. Zanimljivi proizvodi, mozda nesto i narucim :)

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da to čujem! Sretno ako planiraš naručivati. :) ❤

      Delete
  3. Veoma zanimljiva wishlista, posebno mi se sviđa sat, baš je minimalistički dizajniran :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se s tobom, Dalila, i drago mi je da ti se dopao post! :)

      Delete
  4. Vrlo zanimljivi Banggood proizvodi! :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page

    ReplyDelete

Thank you for your comments! :)